Baraj kenarında vurulmuş halde bulunmuştu! Sevda Evli hayatını kaybetti

Baraj kenarında vurulmuş halde bulunmuştu! Sevda Evli hayatını kaybetti

Malatya'da baraj kenarında başından silahla vurulmuş halde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki Sevda Evli, iki hafta süren müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Malatya'da baraj kenarında başından silahla vurulmuş halde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Sevda Evli, iki hafta sonra yaşamını yitirdi.

BAŞINDAN SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BARAJ KENARINDA BULUNDU

Olay, 19 Ağustos Cuma günü Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 39 yaşındaki Sevda Evli, baraj kenarında başından silahla vurulmuş halde bulunarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılmıştı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILMIŞTI

Olayla ilgili olarak inceleme başlatan jandarma ekipleri güvenlik korucusu M.E. (47) ile arkadaşı N.G.'yi (49) gözaltına almış, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı.

SEVDA EVLİ İKİ HAFTA SONRA ÖLDÜ

İki haftadır Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altında olan Sevda Evli'nin bugün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.