Banu Parlak, Polat Çifti Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

Banu Parlak, Polat Çifti Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanması olayında şikayetçi olan Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat'ın suçsuz olduğuna kanaat getirerek şikayetinden vazgeçti.

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda sosyal medya fenomeni Banu Parlak'a ait güzellik merkezi, 1 Ekim 2023 tarihinde motosikletli şüphelilerce kurşunlanmıştı. Olayla ilgili olarak Dilan, Engin ve Sezgin Polat hakkında "azmettirme" suçundan dava açılmıştı. Ancak Banu Parlak, dava sürecinde şikayetinden vazgeçtiğini açıkladı.

Dilan ve Ailesinin Suçsuz Olduğuna Kanaat Getirdi

Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşadığı korkunç olay sonrasında Dilan Polat ve ailesiyle görüşemediğini belirtti. Son dönemde aile ortamında bir araya geldiklerini ve yaşadıkları zorlukları birbirlerine anlattıklarını söyledi. Parlak, Dilan Polat'ın kızı Nilda'nın "Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı" demesinin ardından dosyanın kendisi için kapandığını ifade etti.

Adaletin Yerini Bulmasını Temenni Etti

Banu Parlak, avukatı ile yaptığı durum değerlendirmesi sonucu olayı direkt şahıslardan dinlemesi gerektiğine karar verdiklerini belirtti. Durumu detaylı bir şekilde dinlediğini ve Dilan ile ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdiğini söyledi. Bu nedenle şikayetinden vazgeçtiğini duyuran Parlak, adaletin yerini bulmasını umduğunu belirtti.

Tutukluluk Sebebi Mali Dosya

Parlak, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın şikayetinden dolayı bir gün dahi içeride yatmadığını ve tutukluluklarının mali dosya nedeniyle olduğunu açıkladı. Parlak, "Benim dosyamda verilen tutuklama kararı hiç infaz edilmedi. Tutukluluklarının sebebi asla ben olmadım" dedi.

Bu açıklamaların ardından, davanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Banu Parlak, Polat Çifti Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.