Bankta dinlenirken kalp krizi geçirdi

Bankta dinlenirken kalp krizi geçirdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Adnan Menderes Parkı'nda bir bankta hareketsiz yatan Hakan Kurucu'nun cansız bedeni bulundu. Şahsın kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

Antalya'nın Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi'nde yer alan Adnan Menderes Parkı'nda üzücü bir olay yaşandı. Park içerisinde bulunan bir bankta uzun süre hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Sağlık Ekipleri Hızla Olay Yerine Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, bankta hareketsiz yatan kişinin isminin Hakan Kurucu (59) olduğunu tespit etti. Yapılan kontroller sonucunda Kurucu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. İlk değerlendirmelere göre, şahsın kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

Olay Yerinde İncelemeler Yapıldı

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı bir çalışma başlattı. Hakan Kurucu'nun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bankta otururken geriye bıraktığı güneş gözlüğü ve cüzdanı ise dikkat çekti.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hakan Kurucu'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak. Polis, vatandaşların güvenliği için parkta rutin kontrollerin artırılacağını bildirdi.

Bankta dinlenirken kalp krizi geçirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.