Banka çıkışı kaptığı para ve altın dolu çantayla kaçtı! Konya Akyokuş'ta otobüste yakalandı

Banka çıkışı kaptığı para ve altın dolu çantayla kaçtı! Konya Akyokuş'ta otobüste yakalandı

Denizli'de bankadan çıkan vatandaşın para ve altın dolu çantasını kapkaç yapan Eyüp Ç., Konya Akyokuş'ta durdurulan Adana otobüsünde yakalandı. Gözaltına alınan hırsız, mahkemeye çıkarılmak üzere Denizli'ye gönderildi.

Denizli'de banka çıkışı elinde para ve altın dolu çanta olan vatandaşı takip eden şahıs, yaklaşık 120 bin lira olan çantayı alarak kaçtı. Denizli'den Adana'ya gitmek üzere otobüse binen Eyüp Ç. Konya Akyokuş'taki uygulama noktasında polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan hırsız işlemlerinin ardından Denizli'ye sevk edildi.

BANKA ÇIKIŞI TAKİP ETTİĞİ VATANDAŞIN ÇANTASINI ÇALDI

Emniyetten alınan bilgiye göre, Denizli'de banka çıkışında M.A.'nın içerisinde 120 bin lira bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle alıp kaçarak kayıplara karışan yankesici hırsızı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

KONYA'DA DURDURULAN OTOBÜSTE YAKALANDI

Yapılan çalışmalarda kapkaççının Denizli'den Adana'ya gitmek üzere otobüse bindiği tespit edildi. Bu bilgi doğrultusunda Konya polisine haber verilmesi üzerine polis ekipleri Akyokuş mevkiinde uygulama noktası oluşturdu.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince Denizli'den Adana istikametine giden otobüs durdurularak yankesicilik olayını gerçekleştiren şahıs bir miktar para ile yakalandı.

PARANIN BİR KISMINI BANKAYA YATIRMIŞ

Kapkaçtan elde ettiği paranın bir miktarını bankaya yatırdığı tespit edilen Eyüp Ç., gözaltına alındı. Hırsız emniyetteki işlemlerinin ardından Denizli'ye gönderildi.

Banka çıkışı kaptığı para ve altın dolu çantayla kaçtı! Konya Akyokuş'ta otobüste yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.