Balonlar Cumhuriyet Bayramı için havalandı

Balonlar Cumhuriyet Bayramı için havalandı

Kapadokya'da balonlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sepetlerine asılan Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle uçuş gerçekleştirdi

NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çok sayıda balonun bu sabahki uçuşlarında sepetlerine Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.

Güneşin doğuşuyla Göreme beldesinden Kapadokya semalarına yükselen sepetlerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asılı balonlar, yaklaşık 1 saat havada kaldı.

Kapadokya bölgesinin sembollerinden olan balonlarla peribacalarını havadan izleyen turistler, bir yandan doğal güzelliklere bakmanın keyfini yaşadı, diğer taraftan da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına şahitlik etti.

- Sürpriz evlenme teklifi

Manisa'dan Kapadokya'ya tatile gelen İsmail Durmaz (26), balon turunun ardından kız arkadaşı Bilge Göktaş'a (21) sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Daha önceden hazırlanan ve balonun ineceği yere getirilen "benimle evlenir misin" yazılı pankart, çiftin balondan inişi esnasında açıldı. İsmail Durmaz, çiçeklerle süslenen balon sepetinde, 5 yıldır birlikte olduğu Bilge Göktaş'a konfetiler eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayatlarının en önemli anlarından birini Kapadokya gibi doğa harikası bir yerde taçlandırdıklarını belirterek, "Bizim için çok özel bir gündü ve bunu da böylesine mükemmel bir yerde ölümsüzleştirdik. Bir de bugün Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü. Bizim için özel olan bir gün, iki kat özel hale geldi." dedi.

Bilge Göktaş da hayatında unutamayacağı bir an yaşadığını ve çok mutlu olduğu ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler