Balıkesir'de art arda deprem! Çevre illerden de hissedildi! AFAD'dan açıklama

Balıkesir'de art arda deprem! Çevre illerden de hissedildi! AFAD'dan açıklama

AFAD son dakika deprem verilerine göre Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18:44’te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından 6 artçı sarsıntı daha kaydedildi. AFAD bölgeden olumsuzluk bildirilmediğini açıkladı

AFAD son deprem verilerine göre, Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18:44’te 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 12.32 km derinliğinde meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından merkez üssü Gönen olan 6 artçı sarsıntı daha yaşandı.

AFAD: DEPREM SONRASI OLUMSUZ İHBAR YOK

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 18.44 sıralarında Gönen ilçesinde 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeden gelen olumsuz bir ihbar bulunmadığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

AFAD açıklamasında, "Geçmiş olsun Balıkesir. Gönen ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.

DEPREM KISA SÜRDÜ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da depremin kısa sürdüğünü herhangi bir sıkıntı bulunmadığını ifade etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da depremin kısa sürdüğünü ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını, halkın normal hayatını sürdürdüğünü açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.