Balıkesir-Kütahya bölgesel ekspres tren seferleri başladı

Balıkesir-Kütahya bölgesel ekspres tren seferleri başladı

ANKARA (AA) - Kütahya-Balıkesir arasındaki yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla Balıkesir-Kütahya-Balıkesir arasında bölgesel ekspres treni karşılıklı...

ANKARA (AA) - Kütahya-Balıkesir arasındaki yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla Balıkesir-Kütahya-Balıkesir arasında bölgesel ekspres treni karşılıklı olarak deneme seferlerine başladı.

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirinden yapılan açıklamada, yol yenileme, elektrifikasyon ve sinyalizasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Kütahya-Balıkesir arasındaki yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla Balıkesir-Kütahya-Balıkesir arasında bölgesel ekspres treni karşılıklı olarak deneme seferlerine bugün başladığı ifade edildi.

Ekspres trenin 180 kişi kapasiteli olup modern, konforlu ve klimalı pulman vagonlarla hizmet vereceği kaydedilen açıklamada, trenin Balıkesir-Kütahya arası ücretinin 21 lira, Balıkesir-Tavşanlı arasının 18 lira, Kütahya-Tavşanlı arasının 5 lira, Kütahya-Dursunbey arasının ise 14,50 lira olacağı kaydedildi.

Açıklamada, mevcut tarifelerdeki indirimlerin bu trenlerde de geçerli olacağı vurgulandı.

İşletilmeye başlatılan Bölgesel Ekspres treninin saatleri şöyle:

Varış

Kalkış

Varış

Kalkış

Balıkesir

06:00

Kütahya

16:25

Tavşanlı

10:33

10:35

Tavşanlı

17:28

17:31

Kütahya

11:37

Balıkesir

22:03

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :