Bakanlık sınavla 158 uzman yardımcısı alacak! İşte detaylar

Bakanlık sınavla 158 uzman yardımcısı alacak! İşte detaylar

Ankara'da Gerçekleştirilecek Sınav İle Tarım ve Orman Bakanlığı, 158 Uzman Yardımcısı Alacak! Başvurular Elektronik Ortamda Kariyer Kapısı Platformu Üzerinden Yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesine katkı sağlamak üzere 158 uzman yardımcısı alımı için yarışma ilanını Resmi Gazete üzerinden duyurdu. Yarışma sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek.

Yazılı aşama, test usulünde ve 23 Mart 2024 tarihinde Ankara'da düzenlenecek. Başvuru yapacak adayların, 2022 ve 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ilgili puan türlerinden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Ayrıca, adayların başvuru tarihinden önce 35 yaşını doldurmamış olmaları da alım şartları arasında yer alıyor.

Başvurular, 8 Ocak Pazartesi günü saat 09:00'da başlayacak ve 29 Ocak Pazartesi günü saat 17:00'de sona erecek. Başvurular, adayların "Kariyer Kapısı Platformu" üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Uzman yardımcısı alımıyla ilgilenen adaylar, başvuru süreci içerisinde gerekli bilgileri bu platform üzerinden takip edebilirler.

Uzman yardımcısı alımı, bakanlık bünyesine katılacak yeni uzmanların seçimini kapsayan bu süreçle, nitelikli ve uzman bir ekibin oluşturulması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.