Bakanlar Varank ve Kasapoğlu, Burdur'da

Bakanlar Varank ve Kasapoğlu, Burdur'da

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

BURDUR (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Burdur'da yapımı devam eden stadı inceledi, Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi.

Bakanlar Varank ile Kasapoğlu, bazı açılış ve toplantılar için geldikleri Burdur'da, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesindeki inşaatı devam eden stadı gezerek incelemelerde bulundu.

Kasapoğlu, tesislerin sadece üniversite öğrencilerine değil, tüm Burdurlulara hizmet vereceğini söyledi. Vatandaşlara da tesisleri kullanmaları yönünde çağrıda bulunan Kasapoğlu, spor yapmalarını önerdi.

Ardından iki Bakan, Burdur Gençlik Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Varank ve Kasapoğlu, onların taleplerini dinledi.

Varank ve Kasapoğlu, AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda teşkilat üyeleriyle buluştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :