Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik

GTO Başkanı Hıdıroğlu:- "Gaziantep'in kabinede 2 bakanla temsil edilmesi çok güzel bir gelişme oldu. Bu Gaziantep için gurur verici ve Gaziantep açısından çok büyük kazançtır"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yenilenen kabinenin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Hıdıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'in kabinede iki bakanla temsil edilmesinden dolayı Başbakan Yıldırım'a teşekkür etti.

Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in göreve devam etmesinin yanı sıra Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül'ün de Adalet Bakanı olarak yer almasından büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan Hıdıroğlu, "Gaziantep'in kabinede iki bakanla temsil edilmesi çok güzel bir gelişme. Bu Gaziantep için gurur verici ve Gaziantep açısından çok büyük kazançtır. Gaziantep bundan sonra Ankara'da daha güçlü şekilde temsil edilecektir." ifadelerini kullandı.

Hıdıroğlu, Şimşek ve Abdulhamit Gül'ün üstlendikleri sorumluluğun gereğini layıkıyla yerine getireceklerine inandıklarını belirtti.

- Meclis Başkanı Konukoğlu

GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu da yeni Bakanlar Kurulunun ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi, ileri ki dönemde Şimşek ve Gül önderliğinde Gaziantep'te birçok büyük projenin hayata geçirileceğine inandığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :