Bakanlar Kurulunda değişiklik

Bakanlar Kurulunda değişiklik

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:- "Yenilenen kabinenin de ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancımız tamdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakanlar Kurulunda yapılan değişikliğe ilişkin, "Yenilenen kabinenin de ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancımız tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım ve tüm bakanlara Türk iş dünyası adına başarılar dileyerek şunları kaydetti:

"Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı üzere, 65’inci hükümetimizin yola bir kan değişimi ile devam etmesi kararı alındı. Görev değişiklikleri ve yeni isimlerle tazelenen kabinenin de tıpkı geçmiştekiler gibi ülkemizin geleceğine ve gelişmesine çok önemli hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyorum. Biliyoruz ki, hepsi çok değerli isimlerden oluşan hükümet üyelerimiz reform anlayışını devam ettirecektir. Hükümetimizin revize edilen Bakanlar Kurulu ile yatırımcıların önünü açarak, yeni istihdam alanlarını artıracak, milli geliri yükseltecek ve halkımızın refah seviyesini artıracak adımlar atmaya devam edeceğine güvenimiz tamdır. Türk iş dünyası adına yeni kabineye başarılar diliyorum. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :