Bakan Soylu’dan kazada vefat eden İHH gönülleri için başsağlığı mesajı

Bakan Soylu’dan kazada vefat eden İHH gönülleri için başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Soylu, "Bir çok alanda birlikte çalıştığımız İHH'da gönüllü olarak görev yapan ve trafik kazasında vefat eden kardeşlerimiz, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Talip Tığlı'ya Allah'tan rahmet diliyorum" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik kazasında hayatını kaybeden İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Talip Tığlı için başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, trafik kazasında hayatını kaybeden İHH gönüllüleri için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Soylu paylaşımında, "Depremde, selde, yangında ve daha birçok konuda birlikte çalıştığımız İHH İnsani Yardım Vakfı'nda gönüllü olarak görev yapan ve trafik kazasında vefat eden kardeşlerimiz, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Talip Tığlı'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Vefat eden kardeşlerimizin ailelerine, yakınlarına ve İHH İnsani Yardım Vakfı ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim, mekanlarını cennet, makamlarını âlî eylesin inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.