Bakan Soylu onayladı! İlçelerde nadir görülen o birim Konya Ereğli'de açılıyor! 

Bakan Soylu onayladı! İlçelerde nadir görülen o birim Konya Ereğli'de açılıyor! 

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Konya’nın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Türkiye'de nadir ilçelerde bulunan Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) açılmasına onay verdi

Konya’nın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Türkiye'de nadir ilçelerde bulunan Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) açılacak.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, konuyla ilgili açıklamasında, “Suç ve suçlularla etkin mücadelede önemli bir misyon üstlenen Emniyet Müdürlüğümüz yeni açılan birimlerle şehrimizin huzur ve güvenliğini sağlamaya devam edecektir.

Bu doğrultuda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız görüşmeler sonucu Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) açılacaktır.

Türkiye'de nadir ilçeler de bulunan KOM'un ilçemize kazandırılmasını sağlayan başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.