Bakan Soylu ile Mansur Yavaş Ankara'daki sel felaketini böyle görüştü!

Bakan Soylu ile Mansur Yavaş Ankara'daki sel felaketini böyle görüştü!

Ankara'da günlerdir etkisini gösteren sağanak yağıştan etkilenen bölgelerdeki inceleme sonrası Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşen Bakan Soylu'nun üzerindeki kıyafet ve çizmesi gündem oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da günlerdir etkisini gösteren sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Sahadaki inceleme sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşen Bakan Soylu'nun üzerindeki kıyafetlerin ıslak olması ve giydiği çizme gündem oldu.

Ankara'da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış, sel, su baskınları ve fırtına nedeniyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçirildi.

BELEDİYE AFETLE MÜCADELEDE YETERSİZ KALDI

CHP'li Büyükşehir Belediyesinin afetle mücadelede yetersiz kalması ise tepkilere neden oldu. Kent merkezi dahil bazı ilçelerde vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kapanan yolları ve mazgalları açtı, su basan ev ve iş yerlerini temizledi.

BAKAN SOYLU HER ZAMANKİ GİBİ SOLUĞU AFET BÖLGESİNDE ALDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise afet bölgelerinde incelemelerde bulundu. Selin vurduğu Akyurt ilçesine giden Bakan Soylu, yapılan müdahaleleri yerinde inceleyip gerekli direktifleri verdi.

MANSUR YAVAŞ'LA GÖRÜŞMEYE SAHADA ISLANMIŞ ELBİSELERİYLE GİTTİ

Ardından Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında görüştü. Bakan Soylu'nun Mansur Yavaş'ın karşısında konuşurken ıslak pantolonu ve botlarıyla oturması da dikkat çekti.

"ŞEHRİNE YABANCI CHP'Lİ SN MANSUR YAVAŞ..."

AK Parti Keçiören Meclis Üyesi / Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Av. Fatih Ünal'ın paylaşımı ise dikkat çekti: Tek Fotoğraf 5 gündür söylemeye çalıştığıma tercüman olmuş... Soldaki Dizlerine kadar suya bulanmış sahadan yeni geldiği her halinden belli AK Parti Hükümeti İçişleri Bakanı Sn Süleyman Soylu, Sağdaki ise Şehri 5 gündür sele maruz kalan şehrine yabancı CHP'li Sn Mansur Yavaş...

az.jpg

Resim

Fotoğraf sosyal medyada gündem olurken, vatandaşlardan yorumlar ilginç yorumlar geldi:

01.jpg011.jpg0111.jpg01111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum