Bakan Soylu acı haberi duyurdu! Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan şehit oldu

Bakan Soylu acı haberi duyurdu! Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan şehit oldu

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt’tin Pervari ilçesinde köy yoluna PKK mensuplarınca döşendiği tespit edilen EYP’nin imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan'ın şehit olduğunu duyurdu

Siirt’tin Pervari ilçesinde tespit edilen EYP’nin imhası sırasında meydana gelen patlamada yaralanan Balıkesirli Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan şehit oldu, bir silah arkadaşının ise tedavisi sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Siirt Pervari kırsalında, teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit düşen kahraman Jandarmamız Ercan Özcan'a Allah'tan rahmet; ailesi, Rabbim, Şehidimizin makamını âlî eylesin inşallah.

Pervari ilçesine bağlı Doğan köy ile Sarıyaprak köy yoluna bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen el yapımı patlayıcı (EYP), El Yapımı Patlayıcı Tespit ve İmha Timlerince (METİ) tespit edildi. EYP’ye müdahale sırasında patlama meydana geldi. 1’i ağır 2 asker yaralandı. Ağır yaralı Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan, helikopterle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Özcan şehit oldu.

Jandarma bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ERCAN ÖZCAN'IN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Siirt 2. J.Tb. Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan'ın acı haberi Balıkesir'deki baba ocağına ulaştı. Evli ve 5 ve 3 yaşında kız ve oğlan babası olan Şehit Ercan Özcan'ın ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin Altıeylül ilçesi Ortamandıra Mahallesi'ndeki evine Türk bayrağı asıldı.

k.jpg

aw633670-05.jpg

aw633670-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.