Bakan Nabi Avcı uyardı: Bazı provakasyonlar olabilir!!

Bakan Nabi Avcı uyardı: Bazı provakasyonlar olabilir!!

Nabi Avcı, orta öğretimde başörtüsü için ne dedi? Nabi Avcı'nın kürtçe eğitim hakkında açıklamaları neler? Bazı provokasyonlar olur mu? Provokasyon bekleniyor mu? 'Okul yakmak terördür' dedi mi?

 Nabi Avcı'nın kürtçe eğitim hakkında açıklamaları neler? Bazı provokasyonlar olur mu? Provokasyon bekleniyor mu? 'Okul yakmak terördür' dedi mi? Nabi Avcı, orta öğretimde başörtüsü için ne dedi? İşte Nabi Avcı'nın açıklamaları...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı kürtçe eğitim ve başörtüsü serbestisi hakkında konuştu. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yapılan düzenlemeler ve doğuda yakılan okullarla ilgili konuştu: "Bazı provokasyonlar olur mu? Olabilir. Böyle bir şey bekliyorum. Birileri bazı mizansenler kurgularlar. Ama işin doğal akışı içinde böyle şeyler olmaz. İşin doğrusu bunu arzu eden öğrencilerin önünden bu engellerin kaldırılmasıdır. İmam Hatip ortaokullarında zaten bu uygulanıyordu. 5. sınıftan itibaren isteyen herkes bunu uygulayabilir. Okul yakmak terördür. Okul yakmak halk düşmanlığıdır. Özel okul açmak için MEB'e başvurular en geç o yılın Eylül ayında yapılmalı" dedi.

Nabi Avcı, orta öğretimde başörtüsü için ne dedi? Nabi Avcı'nın kürtçe eğitim hakkında açıklamaları neler? azı provokasyonlar olur mu? Provokasyon bekleniyor mu? 'Okul yakmak terördür' dedi mi?

Etiketler :