Bakan Kurum’dan Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Muhammed Mustafa Koca’nın Konya Çumra'daki ailesine ziyaret

Bakan Kurum’dan Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Muhammed Mustafa Koca’nın Konya Çumra'daki ailesine ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın Konya'nın Çumra ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek, ailesine taziyelerini iletti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kurban Bayramı'nın ilk gününü memleketi Konya'da geçiriyor. Bayram namazını Kapu Camiinde kılan Kurum hemşehrileriyle bayramlaşmasının ardından Konya Şehir Hastanesini ziyaret ederek silahlı saldırıda ölen Dr. Ekrem Karakaya'nın odasında dua etti, mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ardından Çumra ilçesine geçerek Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin babası Bayram Koca ve aile fertleriyle görüşerek başsağlığı dileyen Bakan Kurum, "Konya’mızın evladı Muhammed Mustafa Koca’nın babaevindeydik. Ailesi şehidimizin emaneti, başımızın tacıdır. Rabbim sabırlar ihsan eylesin. Makamı âlî olsun inşallah" dedi.

Resim

Bakan Kurum, Şehidin babası Bayram Koca'ya Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim etti.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.