Bakan Kurum'dan Konya Şehir Hastanesi'nde Dr. Ekrem Karakaya'ya dua! Adını yaşatma sözü verdi!

Bakan Kurum'dan Konya Şehir Hastanesi'nde Dr. Ekrem Karakaya'ya dua! Adını yaşatma sözü verdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, görevi başında öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'nın Konya Şehir Hastanesindeki odasını ziyaret ederek dua etti. Bakan Kurum, Dr. Ekrem Karakaya'nın adının Konya'da yaşatılacağını açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, görev başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya'yı Konya Şehir Hastanesi'nde andı. Merhum Karakaya'nın mesai arkadaşlarına başsağlığı dileyen Bakan Kurum, "Ekrem Karakaya görevine sadık, mesleğine âşık, örnek bir hekimdi" diyerek Dr. Ekrem Karakaya'nın adının kentte yaşatılacağını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da çeşitli ziyaretler ve programlara katılıyor. Konya Şehir Hastanesi Başhekimi Oğuzhan Günenc'i de makamında ziyaret eden Kurum, silahlı saldırı sonucu öldürülen Dr. Karakaya için taziyede bulundu.

Resim

"KONYA'YA HİZMET EDEN, EMEKLERİ OLAN EKREM HOCAMIZIN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya Şehir Hastanesi ziyaretinde, "Ekrem hocamız da hem bu hastanede hem de geçmişte çalıştığı hastanelerde sevilen, yardım etmeyi insanlara en güzel haliyle gösteren kardeşimizdi. İnşallah Ekrem hocamızın adını Konya'mızda ilelebet yaşatacağız. En uygun alanda Ekrem hocamızın ismini, düşüncelerini ve duruşunu yaşatacağız. Buna ilişkin Valiliğimiz sizlerle istişare içerisinde. Rabbim Ekrem hocamızı sevdikleriyle cennetinde buluşturacaktır. Bizler de Konya'ya hizmet eden, emekleri olan Ekrem hocamızın ismini yaşatacağız. Hep birlikte onun anılarını, Konya'mızda yad edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Resim

Bakan Kurum, "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız için yapılması gereken her türlü düzenlemeyi, başta Sağlık Bakanlığı'mız ve Meclis'imiz olmak üzere yaptı, yapmaya da devam edecektir. Hastalarımız ve sağlık çalışanlarımız için en iyisini ve güzelini vermenin gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın da Konya Şehir Hastanesi ve sizlere hem başsağlığı dileklerini iletiyorum hem de bayramınızı ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Kurum ardından Konya Şehir Hastanesi çalışanlarıyla bayramlaşarak, Dr. Ekrem Karakaya'nın saldırıya uğradığı odasını da ziyaret ederek dua etti.

Resim

Bakan Murat Kurum'a, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık İl Müdürü Mehmet Koç, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile hastane yöneticileri eşlik etti.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.