Bakan Kurum’dan Hüyük’e müjde!

Bakan Kurum’dan Hüyük’e müjde!

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek Bakanlığın Hüyük’e kazandıracağı yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulundular.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Çevre Şehircilik Bakanı  Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek Bakanlığın Hüyük’e kazandıracağı yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulundu. Çevre, Şehircilik Bakanı Murat Kurum," Hüyük’e büyük önem veriyoruz. Onun için çok güzel hizmetlere imza atacağız.   Kıreli - Budak arası kıyı temizleme ve düzenleme çalışmalarını başlatacağız" dedi.

ÇİĞDEM’DEN TEŞEKKÜR

Hüyük Belediye Başkanı Çiğdem, “Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Hüyük için her zaman olduğu gibi bugün de desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sn. Gülay Samancı’ya teşekkürler ediyorum.  Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Hüyük’lü hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Etiketler :