Bakan Kurum: Selçuklu başkenti kadim şehrimiz Konya'mızı geleceğe taşıyacağız

Bakan Kurum: Selçuklu başkenti kadim şehrimiz Konya'mızı geleceğe taşıyacağız

Konya Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarını ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Selçuklu başkenti kadim şehrimiz Konya'mızı da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çevre ve şehircilik yatırımlarıyla geleceğe taşıyacağız" dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk'u ağırladı. Görüşmede Konya yatırımları değerlendirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızla şehrimizin projelerini, yatırımlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik.

Konya'mızda yapımı devam eden kentsel dönüşüm, sosyal konut, millet bahçesi, meydan yenileme, cephe sağlıklaştırma, altyapı ve çevre çalışmalarımızda gelinen son durumu istişare ettik; belediye başkanlarımızın taleplerini dinledik.

81 ilimizde olduğu gibi Selçuklu başkenti kadim şehrimiz Konya'mızı da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çevre ve şehircilik yatırımlarıyla geleceğe taşıyacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.