Bakan Kurum: Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel!

Bakan Kurum: Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan CHP'li Özgür Özel'in hakaretlerine sert yanıt: Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sosyal medya üzerinden hakaretlerine cevap verdi. Bakan Kurum, "Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel. Millete parmak sallamayı bırakın" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hakaretlerine sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, "Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin, 25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir'in sorunlarını çözün" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEDİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, paylaşımında, "Haddini bil atanmış bakan! Dış kapının mandalı, zurnanın son deliğisin. Daha da İzmir'in iradesine laf söyleme. Bırak büyükşehiri, ilçe belediyelerini... Cesaretin varsa seç bir mahalle, muhtar adayı ol, İzmirli sana ağzının payını bir versin!" ifadeleriyle tepki çekmişti.

Bakan Kurum: Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.