Bakan Koca'dan yaralı askerlerle ilgili açıklama

Bakan Koca'dan yaralı askerlerle ilgili açıklama

Terörle Mücadelede Yaralanan Kahraman Askerlerimizin Tedavileri Devam Ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde gerçekleşen çatışmalarda yaralanan 15 askerin sağlık durumunu değerlendirdi. Bakan Koca, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 15 kahraman askerin uçak ambulansla Ankara'ya getirildiğini ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığını belirtti.

"Terör örgütleriyle yaşanan çatışmalarda yaralanan 15 kahraman askerimizden uçak ambulansla Ankara'ya getirilip, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 6 kardeşimizi ziyaret ettim. Hamdolsun genel sağlık durumları iyi. Yoğun bakım şartlarında tedavi gören bir askerimiz normal servise alınmış durumda. Yoğun bakımda tedavi gören askerimiz bulunmuyor" ifadelerini kullanan Bakan Koca, ayrıca, Şırnak'ta tedavi gören 9 askerden 2'sinin taburcu olduğunu ve 7 askerin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Bakan Koca, "Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için gerekli bütün imkânları seferber etmiş durumdayız. Çatışmalarda yaralanan kahramanlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, şehadete yürüyen yiğitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Birliğimiz ve bütünlüğümüz için ölüm dâhil her şeyi göze alanları hiçbir zaman asla unutmayacağız. Şehitlerimiz, ebediyete kadar milletimizin yüreğinde yaşayacak" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.