Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu Konya'daki doktor cinayetiyle ilgili hükümeti suçlayarak siyaset yapmaya kalkıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?" diyerek tepki gösterdi

Konya'da Doktor Ekrem Karakaya'nın öldüğü dehşet veren olayın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşanan felaketten hükümeti sorumlu tutarak sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline “giderlerse gitsinler” demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kılıçdaroğlu'nun bu siyaset kokan paylaşımı üzerine tepki göstererek şu paylaşımda bulundu: Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum