Bakan Koca'dan flaş açıklama! Hayırlı haberler neler olacak? Maske kalkıyor mu?

Bakan Koca'dan flaş açıklama! Hayırlı haberler neler olacak? Maske kalkıyor mu?

Sağlık Bakanı Koca, “Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım.’ Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor” diyerek daha önce 'En önemli toplantılardan biri olacak' dediği toplantının bir gün önceye alındığını duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 Nisan'da Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının 26 Nisan Salı günü gerçekleştirileceğini açıkladı. En önemli toplantılardan biri olduğu ifade edilen toplantıda, özellikle okullardaki maske yasağının kaldırılması yönünde karar alınması bekleniyor.

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun salgın tedbirleriyle ilgili önemli kararlar almasının beklendiği toplantı 26 Nisan 2022 Çarşamba (bugün) yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 Nisan'da Çarşamba günü yapılması planlanan toplantının 26 Nisan Salı günü gerçekleştirileceğini 'Hayırlı haberler!..' notuyla duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım.’ Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor.” ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu Toplantısında, Koronavirüs vaka sayıları ve vefat sayılarındaki düşüş değerlendirilecek. Maske ile ilgili önemli kararların alınması, kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde. Bilim Kurulunda okullardaki maske zorunluluğuna yönelik bir karar alınması da bekleniyor. Bu durumda okular başta olmak üzere kapalı alanlar ve seyahatlerdeki maske yasağının kaldırılabileceği ifade ediliyor.

Bu en önemli toplantılardan biri olacak!

Fahrettin Koca daha önceden yaptığı açıklamada toplantı için "Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" demişti.

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun 2 Mart'ta aldığı kararla, açık havada maske zorunluluğu kaldırılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.