Bakan Koca: Şartlar lehimizdeyken 65 yaş üstü ve kronik hastaları koruyalım

Bakan Koca: Şartlar lehimizdeyken 65 yaş üstü ve kronik hastaları koruyalım

12 Şubat Koronavirüs tablosunu açıklayan Sağlık Bakanı Koca, "Tedavisi devam eden ağır hasta sayısı 1.000 civarında. Vaka sayıları hayli düşükken ağır hasta sayımız bunun üstünde oluyordu" diyerek 65 yaş üstü ve kronik hastaları koruma çağrısı yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Şubat 2022 Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını içeren haritayı paylaştı. Buna göre son 24 saatte 272 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, tespit edilen yeni vaka sayısı ise 86 bin 193 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son verileri sosyal medya hesabından duyurdu. Koca, paylaşımında, "Tedavisi devam eden ağır hasta sayısı 1.000 civarında. Vaka sayıları hayli düşükken ağır hasta sayımız bunun üstünde oluyordu. Aşının bu sonuçta etkisi büyük, Omicron’u da hesaba katmalıyız. Şartlar lehimizdeyken, 65 yaş üstünü ve kronik hastaları koruyarak vefatları azaltalım" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.