Bakan Koca: Gökhan Bey tekrar merhaba!

Bakan Koca: Gökhan Bey tekrar merhaba!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve müzisyen Gökhan Özoğuz twitterdaki mesajlaşmalarıyla gündem oldu.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un twitter hesabından, "Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok. Sayın @drfahrettinkoca  Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek? #coronavirus" paylaşımında bulunmuş,

Bakan Koca da alıntılayarak verdiği, "Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok" cevabıyla gündeme oturmuştu.

Gökhan Özoğuz - Sağlık Bakanı Koca mesajlaşması şöyle sürdü:

Gökhan Özoğuz, "Sayın Fahrettin Koca Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz Kolaylıklar dilerim."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler."

m.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.