Bakan Fakıbaba’dan İsrail'e tepki

Bakan Fakıbaba’dan İsrail'e tepki

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba:- "İsrail terör devletini kınıyorum. Bu terör devleti Müslüman aleminin başına bela. Tüm Müslüman alemi bir araya gelerek, bu belayı defedecektir. Kimse sanmasın ki bunlar kalıcıdırlar"

GAZİANTEP (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İsrail'in Gazze'deki katliamına ilişkin, "İsrail terör devletini kınıyorum. Bu terör devleti Müslüman aleminin başına bela. Tüm Müslüman alemi bir araya gelerek, bu belayı defedecektir. Kimse sanmasın ki bunlar kalıcıdırlar." dedi.

Fakıbaba, GATEM Toptancılar Sitesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, Gaziantep'in sadece bölgenin değil ülkenin önemli kentlerinden birisi olduğunu dile getirdi.

İsrail'in Filistin'deki zulmüne değinen Fakıbaba, şöyle konuştu:

"İsrail terör devletini kınıyorum. Bu terör devleti Müslüman aleminin başına bela. Tüm Müslüman alemi bir araya gelerek bu belayı defedecektir. Kimse sanmasın ki bunlar kalıcıdırlar. Türkiye, Suriye, Yemen, Mısır bu bölgededir. Trump bugün vardır, yarın yoktur ama Türkiye mahşere kadar bu bölgede olacaktır. İslam alemi olarak birlik olduğumuz sürece, 8 milyonluk küçük devletin ne olduğunu dünya çok iyi görecektir. Bu önemli ayda birlik ve beraberlik için dua edeceğiz. İnşallah dualarımız kabul olacak. Terörist devletin kahrolması için elimizden gelen duayı yapacağız."

Bakan Fakıbaba, sitedeki esnafla da bir süre sohbet etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :