Bakan Fahrettin Koca utandırdı

Bakan Fahrettin Koca utandırdı

Aşı randevularında yaş sınırı 18'e indi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki gün yaptığı açıklamada Cuma günü itibarıyla 18 yaşından gün almış olan herkesin aşı randevusu alabileceğini açıkladı.

Bakan Koca Bilim Kurulu toplantısı ardından aşılama hakkında açıklamada bulundu, ''Cuma günü itibariyle 18 yaşından gün almış vatandaşlar aşı olabilirler.'' dedi.
18 yaş üstündekilerin aşılanması bugün başladı

Kovid-19'la mücadele kapsamında 18 yaş ve üstündekilerin aşılanmasına bugün itibariyle başlandı. Randevu alarak Ankara Şehir Hastanesi'ne gelen 18-24 yaş arasındakiler, Kovid-19 aşısının birinci dozunu oldu.

Yine mayıs ayında aşılama süreciyle ilgili yaptığı bir açıklamasında Koca, "18 yaş üstü herkes aşılanabilir" demişti. Bu sözler sonrası Fox Haber'in eski sunucusu Fatih Portakal ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Koca'nın açıklamalarıyla dalga geçen tweetler paylaşmışlardı.

KAFTANCIOĞLU: YÜZÜ KIZARMAYACAK

canan-kaftancioglu.jpg

FATİH PORTAKAL

fatih-portakal.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.