Bakan Dönmez Okay ve Damla Şahin'in nikah şahidi oldu

Bakan Dönmez Okay ve Damla Şahin'in nikah şahidi oldu

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in oğlu Okay Şahin'in nikah şahitliğini yaptı. Bakan Dönmez dua ederek, evlilik cüzdanını gelin Damla’ya teslim ederek

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in oğlu Okay Şahin'in nikah şahidi oldu.

Bilecik'in Osmaneli ilçesi Lefke Kalesinde gerçekleştirilen düğünde Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın kıydığı nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Prof. Dr. Yunus Söylet, Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez nikah şahitliği sonrasında evlilik cüzdanını gelin Damla’ya teslim etti. Nikah töreninde, genç çifte beraberce geçirecekleri mutlu, sağlıklı ve uzun ömür dileyen Bakan Dönmez, "Allah, sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve ailelerinize sağlıklı ve evlatlar nasip etsin" diye konuştu.

Nikah töreninden sonra Bakan Dönmez ilçeden ayrılırken, Lefke Kalesinde düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.

9.jpg888.jpg9999.jpg888888.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.