Bakan Bolat ve Başkan Altay'dan Karapınar'da çifte açılış

Bakan Bolat ve Başkan Altay'dan Karapınar'da çifte açılış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde, Konya Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a önemli bir eğitim merkezi daha ekledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karapınar ilçesine büyük bir hizmet daha sunarak Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla önemli bir program düzenlendi.

k1.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılışta yaptığı konuşmada, Bakan Bolat'a katılımından dolayı teşekkür ederek, Karapınar için hayırlı bir eseri kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Altay, Karapınar'a yapılan önemli hizmetleri de vurgulayarak, şunları söyledi: "Yollar, halı sahalar, itfaiye binamız, yarı olimpik yüzme havuzumuz, Mekke Sanayi Sitemizin altyapı ve asfalt işlemleri gibi birçok hizmette bulunduk. Biz 5 yılda Karapınar'a 1,5 milyar liralık hizmette bulunduk."

k2.jpg

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise Karapınarlılarla gerçekleştirdikleri buluşmalardan bahsederek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka'nın yanı sıra 31 Mart'tan sonra da Cumhur İttifakı Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal'ın da bölgeye önemli hizmetler sunacağını belirtti. Bakan Bolat, "Bizde durmak yok, hizmete devam" diyerek, eğitim merkezinin çocuklara ve gençlere ilim, irfan ve eğitim noktasında katkıda bulunmasını diledi.

k3.jpg

Açılış töreninin ardından minik öğrenciler tarafından kurdele kesilerek Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi. Programa Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer ve Selman Özboyacı, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Cumhur İttifakı Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal ve diğer ilçe yöneticileri de katıldı.

Bakan Bolat ve Başkan Altay daha sonra "Halk Buluşması" programında Karapınarlılarla bir araya gelerek vatandaşların beklenti ve taleplerini dinledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.