Bakan Arslan Kars'ta taziyeleri kabul etti

Bakan Arslan Kars'ta taziyeleri kabul etti

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kardeşi Okan Arslan'ın vefatı nedeniyle memleketi Kars'ta, bugün de taziyeleri kabul...

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kardeşi Okan Arslan'ın vefatı nedeniyle memleketi Kars'ta, bugün de taziyeleri kabul etti.

Kardeşi Okan Arslan'ın vefatı dolayısıyla baba ocağı Kağızman ilçesinde, Bakan Arslan ile ağabeyi Hüseyin Arslan ve kardeşi Osman Arslan'a, Kağızman Belediyesi Kapalı Pazar Alanı'nda taziye ziyaretleri devam etti.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, "Acımızı azaltmak adına hep yanımızdaydınız. En önemlisi hep Fatihalarınızla ruhu şad olsun diye dualar ettiniz. Bu konuda başta hocalarımız olmak üzere hepinize müteşekkiriz." dedi.

Acılarını paylaşmak ve azaltmak adına birçok kişinin kendilerini aradığını ve yanlarında olduğunu ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerçekten sevilmek güzel, paylaşmak çok daha güzel. Hastane döneminden başlamak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımız, Meclis Başkanımız, Genelkurmay Başkanımız, kuvvet komutanlarımız, bakan arkadaşlarımız, eş dost gerçekten bizi hiç yalnız bırakmadılar. Acımızı paylaşıp hafifletmek adına hep yanımızdalardı."

Arslan, Azerbeycan'dan, Kıbrıs'tan ve farklı ülkelerden bakanların arayarak taziyelerini ilettiklerini belirterek, birçok ilden de gerek il protokolünün gerek vatandaşların Kağızman'a gelerek başsağlığında bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Ağrı Valisi Süleyman Elban da Kağızman ilçesine gelerek Bakan Arslan'a taziyelerini iletti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :