Bakan Akar'dan operasyon mesajı!

Bakan Akar'dan operasyon mesajı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kızılcahamam kampı Güvenlik ve Dış Politika Oturumunda "Suriye'nin kuzeyi terörden temizlenecek" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede harekat sinyali olarak yorumlanan açıklaması sonrası, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan da Suriye'nin kuzeyinde operasyon mesajı geldi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında düzenlenen Güvenlik ve Dış Politika Oturumu'nda terörle mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar, "Hem Rusya hem Ukrayna ile temastayız. Limanlardaki ticari gemiler için görüşüyoruz. Terörle mücadelede kararlıyız. Suriye'nin kuzeyi teröristlerden temizlenecek" dedi.

(devamı gelecek..)

Resim

"HAREKATA HAZIRLIK DENETLEMESİ"

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi twitter sayfasında yapılan paylaşımda 'Harekâta hazırlık denetlemesi' ifadesi dikkat çekti. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı tarafından 1’inci Zırhlı Tugay Komutanlığının harekâta hazırlık denetlemesi yapıldı.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.