Bahçelievler'de cinayet

Bahçelievler'de cinayet

Uyuşturucu satıcısı bir şahıs, tartıştığı mahallelinin üzerine rastgele açtığı ateşte bir kişinin ölümü, birinin de yaralanmasına yol açtı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de uyuşturucu satıcısı bir şahsın, tartıştığı mahalleliye ateş açması sonucu bir kişi öldü.

Zafer Mahallesi Cengizhan Sokak'taki evinin önünde duran Rıfat Telli, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişiyle tartıştı. Bir süre sonra yanındaki 4 kişiyle birlikte sokağa gelen şüpheli, buradakilerin üzerine silahla rastgele ateş etti. Açılan ateşle, Telli'nin 24 yaşındaki kızı Müzeyyen Telli ile komşusu Suriye uyruklu Muhammed Yusuf yaralandı.

Şüpheliler, olay yerinden kaçarken, yaralılar, ambulansla Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Müzeyyen Telli tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi devam eden Muhammed Yusuf'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerden birinin kimliğini tespit etti.

Soruşturmanın devam etmesi sebebiyle ismi açıklanmayan şüphelinin, "mala zarar vermek", "uyuşturucu satıcılığı" ve "yağma" gibi birçok suç kaydının bulunduğu ve yaşı küçük olması nedeniyle serbest bırakıldığı belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :