Bahçeli, Faruk Bal'ı çizdi mi?

Bahçeli, Faruk Bal'ı çizdi mi?

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda yeniden genel başkan seçilen Bahçeli, halen MYK üyesi olan 7 milletvekilini listeye almadı. MYK listesine 37 yeni isim girdi.

Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yerini korudu, MYK listesine 37 yeni isim de girdi. Delege, 140 kişilik listeden 75'ini MYK'ya, 20'sini ise Merkez Disiplin Kuruluna seçecek.

Sözcü'nün haberine göre, MYK listesine Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ilk sırada girerken, Divan üyeleri Semih Yalçın, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Oktay Öztürk, Tuğrul Türkeş, emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Atila Kaya, Zuhal Topçu, Celal Adan, Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, İsmet Büyükataman, Abbas Bozyel, Recep Dumanlı da yer aldı. 75 kişilik MYK listesinde 37 yeni isim dikkat çekti.

O İSİMLER LİSTE DIŞI

Bahçeli halen MYK üyesi olan 7 milletvekilini ise listeye almadı. Bu isimler arasında milletvekili adaylığı başvurusu yapmayan Tunca Toskay, Reşat Doğru, Osman Durmuş, Bahattin Şeker, Murat Başeskioğlu, Faruk Bal, Münir Kutluata, Necati Özensoy ile eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik var.

ajanslar

Etiketler :