Bahardan kalma bir gün yaşayan Alanya trafiğinde alışılmadık görüntüler

Bahardan kalma bir gün yaşayan Alanya trafiğinde alışılmadık görüntüler

Yağmurlu ve soğuk günlerden biraz soluk alan Alanya'da haftasonu oldukça sakin geçti. Pahalanan akaryakıt fiyatlarının su sakinlikte payı olduğu da kesin gibi görünüyor.

Turizm sezonuna şimdiden hazırlık yapan Alanya'da yağışlı günler biraz ara verdi. Salı gününden itibaren tekrar yağışlı günler yaşamayı bekleyen kentte hava sıcaklığı bugün 15 dereceye kadar çıktı. Kent sakinleri ise evde kalmayı tercih etmişe benziyor.

AKARYAKIT FİYATLARI ARTINCA

Türkiye'de artan akaryakıt fiyatları nedeniyle birçok büyük kentte vatandaşlar mesai günlerinde araçlarını kullanmaktan kaçınıyor. Hal böyle olunca şehirlerin trafiği de oldukça rahat bir görüntü veriyor. Şehirlerdeki bu durum büyük ilçelere de yansımış durumda.

ALANYA SAKİN BİR HAFTASONU GEÇİRDİ

Sıcak bir havayla güne başlayan Alanya'da saatler ilerledikçe trafik oldukça sakindi. Çevreyolu ve ilçe merkezindeki ara arterlerde trafik yoğunluğu yaşanmadı.

alanya-trafik.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.