Bahadın Belediyesi makine parkını güçlendiriyor

Bahadın Belediyesi makine parkını güçlendiriyor

YOZGAT (AA) - Sorgun'un Bahadın Belde Belediyesi, bir damperli kamyon, bir yolcu minibüsü ve bir de yeni makam aracı alarak makine parkına takviye yaptı. Bahadın...

YOZGAT (AA) - Sorgun'un Bahadın Belde Belediyesi, bir damperli kamyon, bir yolcu minibüsü ve bir de yeni makam aracı alarak makine parkına takviye yaptı.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, damperli kamyonu kardeş belediye İzmir’in Konak Belediyesinin hibe ettiğini, yolcu minibüsü ile makam aracını ise kendilerinin aldığını ifade etti.

Özcan, Belediyenin bir yolcu otobüsü olduğunu, ancak kış aylarında beldenin nüfusunun düşmesi nedeniyle 3-5 kişiyle ilçeye gidildiğini ifade ederek, "Yolcunun az olduğu günlerde minibüs, çok olduğu günlerde ise otobüs yolcu taşımacılığında kullanılacak. Yaz aylarında artan nüfus nedeniyle her ikisi de hizmette olacak. Diğer yandan Konak Belediyesinin hibesi olan damperli kamyon da bizim çok işimize yarayacak. Bundan böyle beldemizde daha iyi hizmet verebileceğiz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler