Bağımsız Aday Kasım Karakaş'ı şehirde kimse tanımıyor

Bağımsız Aday Kasım Karakaş'ı şehirde kimse tanımıyor

Eskişehir'de bağımsız Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Kasım Karakaş, medya kuruluşlarının seçim anketlerinde kendisine yer vermemesi nedeniyle kampanyasının görünürlüğünün düşük olduğunu belirtti.

Ancak Karakaş, adaylık duyurusuna rağmen medyanın ilgisizliğiyle karşılaştığını dile getiriyor. Sokakta dolaştığında kendisini tanımayanların çoğunlukta olduğunu ve halkın büyük bir kısmının adaylığından bile haberdar olmadığını belirten Karakaş, "Maalesef anketlerde kimse bize yer vermiyor. Biz şahıs olduğumuz için, muhtemelen para vermediğimiz için kimse bizi ön plana çıkartmıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Karakaş, kampanyasının daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için medyanın desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade ediyor. Yerel medyanın bazı bölümlerinin destek verdiğini belirten Karakaş, ulusal basından da aynı adaletin beklendiğini dile getiriyor. Karakaş, "Paramız olmayabilir ama bizim de bir mücadelemiz var" diyerek destek talebinde bulunuyor.

Kasım Karakaş'ın adaylığının halk tarafından daha fazla tanınması için medya kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduğu açıkça görülüyor. Karakaş'ın çağrısıyla, yerel ve ulusal medyanın adaylar arasında tarafsız bir platform sağlaması ve seçmenlere adayların farklı görüşlerini tanıtmalarına imkan tanıması bekleniyor.

Bağımsız Aday Kasım Karakaş'ı şehirde kimse tanımıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.