Bağdat'taki saldırı

Bağdat'taki saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Masum'a taziye telgrafı çekti

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat'taki terör saldırılarıyla ilgili olarak Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'a taziye telgrafı çekti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, dün gönderdiği taziye telgrafında, menfur saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, hayatlarını kaybeden Iraklılar için Allah'tan rahmet, yaralılar için de şifa dileğinde bulundu.

Türk halkı adına tüm Irak halkına taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dost ve kardeş Irak'ın terörle mücadelede başarısı, kalıcı istikrar ve refahının tesisi için Türkiye'nin her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Türkiye olarak Irak'ın acılarını paylaştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaç duyulması halinde saldırılarda yaralanan Iraklıların Türkiye'de tedavisi için her türlü imkanın seferber edilebileceğini de vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masum sivilleri hedef alan terörün yenilgiye uğratılması için hep birlikte kararlı bir şekilde mücadele etmenin önemine de dikkati çektiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :