Bağcılar'da polis-şüpheli kovalamacası

Bağcılar'da polis-şüpheli kovalamacası

"Dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı araçtaki 6 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı araçtaki 6 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar'da "Gece Kartalları" olarak bilinen mahalle bekçileri, şüphe üzerine bir aracı durdurmak istedi.

Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan sürücü araçla kaçtı. Polis, havaya ikaz atışı yapmasına rağmen durmayan aracın lastiklerine ateş etti.

Yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan araçtaki S.Y ayağından yaralı halde, İ.K, M.K, S.K, S.A ve A.K ise yaya olarak kaçmaya çalıştıkları esnada gözaltına alındı.

Yapılan incelemede, S.Y'nin "kasten yaralama ve tehdit" ile "6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi kanununa muhalefet" suçlarından faili firar olarak arandığı ve benzer suçlardan 19 suç kaydının olduğu belirlendi. Şüphelinin ayrıca alkollü olduğu da tespit edilerek gerekli cezai işlem uygulandı.

A.K'nin ise "evden hırsızlık" suçundan arandığı belirlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanan 6 şüpheli hakkında ayrıca "kamu malına zarar vermek" ve "trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak" suçlarından adli işlem yapıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :