Bağcılar'da okul çevrelerinde uyuşturucu denetimi

Bağcılar'da okul çevrelerinde uyuşturucu denetimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kamuya açık ve kapalı mekanlar da tek tek denetlendi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri ile Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bağcılar'daki okul çevrelerinde uyuşturucu denetimi yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri ile Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe emniyet müdürlüğü önünde toplanarak konvoy halinde yola çıktı. Ekipler, Bağcılar'da önceden belirlenen okul çevrelerinde denetim yaptı.

Polis ekipleri, denetim yaptığı Abdurrahman-Nermin Bilimli İlkokulu ve çevresinde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup arama yaptı.

Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması da yapan ekipler, okulun yanında bulunan bir parkta bir şüphelinin üstünde yaptığı aramada bir miktar esrar ele geçirdi. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak polis aracına bindirilip emniyete götürüldü.

Narkotik detektör köpeği Maya’nın da katıldığı uyuşturucu denetiminde okul çevreleri, kamuya açık ve kapalı mekanlar tek tek denetlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler