Babası Konyalı olan Vedat Milor'den etliekmek-lahmacun anketi

Babası Konyalı olan Vedat Milor'den etliekmek-lahmacun anketi

NTV'de yayınlanan Tadı Damağımda programını sunan Vedat Milor, kendine ait sosyal medya hesabında etliekmek ve lahmacun karşılaştırması yaptı.

Ünlü fermente üzüm suyu tadımcısı ve yemek eleştirmeni, babası Konyalı Vedat Milor, kendine ait sosyal medya hesabında "Anketsiz geçen bu dönemde meydanın boş kaldığını ve enteresan gündemlerin öne çıktığını gördük. Cevap verilebilir bir soruyla dönüş yapmak istedim. Şimdi birbirine akraba gibi benzeyen iki yemek. Aralarında küçük ama önemli farklar var. Peki yemeğe hangisiyle başlamak isterdiniz?" cümleleriyle bir anket yayınladı.

Ankette etliekmeği ara sıcak olarak tanımlayan ve lahmacunla karşılaştıran Vedat Milor'e ilk tepki ise Konya Milletvekili Selman Özboyacı'dan geldi.

Özboyacı, Milor'ün paylaşımına "Vedat Bey anket teknik olarak yanlış. Lahmacun ara sıcak, Etliekmek ana yemektir. Konu Konyalılar için tartışmaya kapalıdır." cümlesiyle yanıt verdi.

Milor'ün paylaşımına tepki gösteren Konyalılar da ankete oy vermek yerine yorumlarıyla Milor'e cevap verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum