Babalar Günü'nde şehit oğlunun mezarını ziyaret etti

Babalar Günü'nde şehit oğlunun mezarını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Şehit babası Mustafa Doktur, babalar gününde şehit oğlunun Kahramankazan Şehitliğindeki mezarını ziyaret etti. Geçen yıl 28 Ağustos'ta...

ANKARA (AA) - Şehit babası Mustafa Doktur, babalar gününde şehit oğlunun Kahramankazan Şehitliğindeki mezarını ziyaret etti.

Geçen yıl 28 Ağustos'ta Hakkari-Van karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan İstihkam Komando Er Tunahan Doktur'un babası Mustafa Doktur, eşi Dilber, babası Şevki Doktur ile Babalar Günü dolayısıyla oğlunun kabrine ziyarette bulundu.

Oğlunun arkadaşlarının da yer aldığı ziyarette, acılı baba gözyaşı döktü.

Şehidin ailesi ve arkadaşları, şehitleri ve diğer tüm şehitler için dua okudu.

Ziyaretin ardından AA muhabirine duygularını dile getiren şehit babası Mustafa Doktur, oğlunun acısı ve hasretinin artarak devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"En değerli varlığımız olan oğlumuzu vatana şehit verdik. Her Babalar Günü oğlum bana gelirdi, bu Babalar Günü'nde o aramızda yok ve ben ona geldim. 22 yıl önce bu mücadeleyi ben de verdim ama şehitlik oğluma nasipmiş. Acımız büyük, ona hasretimiz de her geçen gün biraz daha artıyor ama aynı zamanda da gururluyuz. Ne yapalım takdiri ilahi, vatan sağolsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler