Babalar Günü

Babalar Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Şentürk mesajında, aile bireylerinin mutluluğu için hiçbir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şentürk mesajında, aile bireylerinin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren en önemli bireyin babalar olduğunu belirtti.

Babaların, gölgesinde huzur bulunan ulu bir çınar olduğunu ifade eden Şentürk, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Anne ve babalarımız, evlatlar için büyük bir rahmet ve bereket vesilesidir. Sevgili Peygamberimiz, 'Ana babasına iyilik edene ne mutlu. Allah-u Teala onun ömrünü ziyadeleştirsin.' şeklinde dua etmiş, ebedi mutluluğun ancak onların gönlünü hoş etmekle mümkün olabileceğini belirtmiştir. Ana baba hakkının hiçbir değerle ödenemeyeceği hususunu her zaman aklımızda tutarak, bizlere bu kadar kıymet veren babalarımıza sadece bu anlamlı günde değil her zaman hürmet göstermeli, bizlere ihtiyacı olduklarında onların yanında olmalı, saygıda kusur etmemeliyiz.

Onlar için en büyük mutluluk bizlerin vatanına, milletine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesidir. Bu düşüncelerle, hayatı boyunca maddi ve manevi tüm imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübesiyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler