Aziziyeli çocuklar çamurdan kurtuldu

Aziziyeli çocuklar çamurdan kurtuldu

Ereğli'nin beldesi olan Aziziye Beldesi'nde değişim devam ediyor. Yeni açılan yollardan sonra, Ayşena Koçak İlköğretim Okulu'nun bahçesi asfaltlanarak öğrenciler çamurdan kurtarıldı.

Konu hakkında bilgi veren Aziziye Belediye başkanı Osman Aydos, "Eğitime desteğimiz sürecek. Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Bey'in ve Başkan Yardımcısı Coşkun Bey'in katkıları ile bu okulumuzun bahçesini asfaltlayarak öğrencilerimizi büyük bir dertten kurtardık. Asfaltın yapılması ile okulun temizlenmesi de kolaylaşacak" dedi.

Dışarıdan çamuru içeri taşımayan öğrencilerin hastalıklardan da korunacağını belirten Aydos, çalışmalarına destek veren tüm kesimlere teşekkür etti.
Beldede kışla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Aydos, "Vatandaşımızın rahat bir kış geçirteceğiz" dedi.