Azerbaycan'dan Konya'ya ham madde taşıyan TIR 'ölüm yolu' rampasında devrildi! Burhan Türkmen öldü

Azerbaycan'dan Konya'ya plastik ham madde taşıyan TIR Oltu-Tortum Karayolu'nda sürekli kazaların olması nedeni ile "ölüm yolu" olarak adlandırılan Aksu köyü rampasında devrildi. Ters dönen tırın sürücüsü Burhan Türkmen hayatını kaybetti

Oltu-Tortum Karayolu'nda sürekli kazaların olması nedeni ile "ölüm yolu" olarak adlandırılan Aksu köyü rampasında yine bir tır devrildi, 42 yaşındaki sürücü Burhan Türkmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

AZERBAYCAN'DAN KONYA'YA HAM MADDE TAŞIYORDU

Oltu-Erzurum Karayolu'nun 45. kilometresinde Azerbaycan'dan Konya'ya plastik ham madde taşıyan 33 E 2316 plakalı tır, Aksu Mahallesi yakınlarında demir bariyerlere çarparak şarampole devrildi.

BURHAN TÜRKMEN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada ters dönen tırın sürücüsü Burhan Türkmen (42) hayatını kaybetti. Kaza sonrası tırdaki yük yola savruldu, trafik kısa süreli aksadı. Hayatını kaybeden tır sürücüsünün cenazesi Tortum Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.