Aytemiz Alanyaspor'da bayramlaşma

Aytemiz Alanyaspor'da bayramlaşma

Kulüp başkanı Çavuşoğlu,: - "Trabzon maçı Süper Lig tarihimizde sahamızda oynayacağımız ilk karşılaşma olacak. Hepimiz için çok önemli. Bu haftayı kayıpsız atlatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"


ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, bayramlaşma programı için bir araya geldi.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde Kurban Bayramı'nın ikinci gününde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yönetim kurulu üyeleri, turuncu-yeşilli futbolcular katıldı.

Törende konuşan Çavuşoğlu, bu sezon sahalarında ilk kez oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Yetenek ve futbol kalitesi olarak bunu başarabilecek bir takım olduklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Önümüzdeki günlerde Türkiye adımızdan sıkça bahsedecek. Trabzon maçı Süper Lig tarihimizde sahamızda oynayacağımız ilk karşılaşma olacak. Hepimiz için çok önemli. Bu haftayı kayıpsız atlatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah bu ligde çok güzel işler yapacağız. Şartlar ne olursa olsun biz bir aileyiz. Hepimiz birbirimize destek olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Teknik direktör Kalpar ise "Bu güzel günü daha da güzelleştirerek devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki en güzelini hep beraber gerçekleştireceğiz." diye görüş belirtti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :