Ayşe Begüm Onbaşı, üst üste ikinci dünya şampiyonasından madalya ile döndü

Ayşe Begüm Onbaşı, üst üste ikinci dünya şampiyonasından madalya ile döndü

Türkiye'nin en başarılı aerobik cimnastikcisi Ayşe Begüm Onbaşı, üst üste ikinci dünya şampiyonasından madalya ile döndü. Onbaşı, Portekiz'in Guimaraes kentindeki Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası finalinde elde ettiği 20,350 puanla dünya ikincisi oldu

Türkiye'nin en başarılı aerobik cimnastikcisi Ayşe Begüm Onbaşı, üst üste ikinci dünya şampiyonasından madalya ile döndü. Portekiz'in Guimaraes kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden başarılı sporcu, dünya ikincisi olmayı başardı. Elemelerde zorlanmadan finale yükselen Ayşe Begüm Onbaşı, finalde ise topladığı 20,350 puanla gümüş madalya kazandı.

Türkiye'ye bir büyük başarı daha kazandırdığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Ayşe Begüm Onbaşı, "Dünyanın en iyi cimnastikçileri arasında mücadele etmek ve dünya ikinciliği elde etmek bizim için çok önemliydi. Ülkeme bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Üst üste iki dünya şampiyonasında da madalya kazanmış oldum. Çok çalıştık ve emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Bu büyük başarıyı başta antrenörüm ve ekibim olmak üzere bana her zaman destek olanlara ve tabii ki ülkeme armağan ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.