Aynı yol, aynı kaza! Akşehir'de 1 günde 2 araç takla attı

Aynı yol, aynı kaza! Akşehir'de 1 günde 2 araç takla attı

Akşehir'de iki trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazalarda araçlar büyük hasar gördü.

Konya'nın Akşehir ilçesinde dün gece ve bugün gündüz saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazalarda araçlar kullanılamaz hale gelirken, bir kazada aracın önünün arkasının birbirinden ayırt edilemeyecek şekilde hasar görmesi dikkat çekti.

Akşehir'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, ilk kaza dün gece Akşehir ilçesi Karabulut Mahallesi Tuzlukçu Yolu 4. kilometresinde meydana geldi. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araç içinde bulunan 3 vatandaşı yaralı olarak kurtardı. Kazada araç kullanılamaz hale gelirken, aracın önü ve arkası birbirinden ayırt edilemeyecek şekilde hasar gördü.

ikikaza.jpg

Akşehir'de Dün Gündüz Saatlerinde de Kaza Yaşanmıştı

Aynı yol üzerinde dün gündüz saatlerinde de bir trafik kazası meydana gelmişti. Bu kazada ise 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazaların Sebebi Araştırılıyor

Kazaların sebebiyle ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi. Yetkililer sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve dikkatli araç kullanmaya çağırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.