Aynı hatayı yapmayın: Şarj aleti evi küle çevirdi

Aynı hatayı yapmayın: Şarj aleti evi küle çevirdi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde prizde unutulan bir şarj aleti yangına neden oldu. Yangın sonucunda bir ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

İzmir'in Bayraklı ilçesi Alpagut Mahallesi 1615 Sokak'ta bulunan iki katlı bir evde, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında yangın çıktı. Evde çıkan yangını fark eden ev sahibi, hızla evden çıkarak yardım istedi. Yangını fark eden mahalle sakinleri ise durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangının yandaki evlere sıçramaması için çevre sakinleri kendi imkanlarıyla müdahalede bulundu.

Etkili Müdahale ile Yangın Kontrol Altına Alındı

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yangın, kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Yapılan etkili müdahale sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlere teslim olan ev, kullanılamaz hale geldi. Neyse ki, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangının Nedeni Şarj Aleti mi?

Yangının çıkış nedeninin prizde unutulan bir şarj aletinden kaynaklandığı öne sürüldü. Yetkililer, yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir çalışma başlattı.

Aynı hatayı yapmayın: Şarj aleti evi küle çevirdi

Aynı hatayı yapmayın: Şarj aleti evi küle çevirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler