Aynı fabrikada çalışan 28 işçi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Aynı fabrikada çalışan 28 işçi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Bolu'da, tekstil fabrikasında çalışan 28 işçi öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye koştu. Menüde tavuk olduğu öğrenilirken, işçilerin içtikleri çeşme suyu da incelemeye alındı

Bolu'da, tekstil fabrikasında çalışan 28 kişi öğle yemeğinin ardından akşam saatlerinde mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye gitti. Fabrikanın içme suyu ve yemeklerinden alınan numuneler laboratuvara götürülerek incelemeye alındı.

YEMEKTE TAVUK VARDI

Edinilen bilgiye göre, Bolu Karacaağaç Mahallesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında çalışan işçilerden 28'i, akşam saatlerinde mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastaneye giden işçilerin öğle yemeğinde tavuk yediklerini ve fabrikadaki çeşme suyundan içtiklerini söylemesi üzerine zehirlenme şüphesiyle olay İl Tarım Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü yetkililerine bildirildi.

YEMEK VE İÇME SUYU NUMUNELERİ LABARATUVARDA

Ekipler, işçilerin çalıştığı fabrikaya giderek yemekten ve içme suyundan numune alarak laboratuvara götürdü. Ayrıca, bazı işçilerin eğlenmek için gittikleri otelde de yemek yediklerini belirtmesi üzerine İl Tarım Müdürlüğü ekipleri otelin yemeklerinden de numune alarak laboratuvara gönderdi.

2 HASTANIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hastaneye başvuran işçilerden 26'sının tedavilerinin ardından taburcu edildikleri, 2'sini ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Aynı fabrikada çalışan 28 işçi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.